Home
DeZorgBV
Nieuws
Over ons
Werken bij
Kwaliteit
Contact
 
 

Over ons

 
Vakmanschap

Een beter leven voor de patiënt vraagt om kwalitatief hoogwaardige zorg. Die leveren wij bij DeZorgBV. Als uitzend- of oproepkracht blink je dan ook uit in vakmanschap. Je bent een bedreven professional, die kwaliteit levert en zich houdt aan beleid en protocollen. Je bent zorgvuldig in je verslaglegging. Daarnaast ben je goed geschoold en blijf je jezelf ontwikkelen. In de gezondheidszorg volgen veranderingen elkaar in hoog tempo op. Opleiding is voor DeZorgBV dan ook een speerpunt, het is dé manier om up-to-date te blijven en gelijkwaardig aan de markt. Zo beschikt de klant altijd over gekwalificeerde, deskundige mensen met actuele kennis en vaardigheden. Ook een pluspunt: scholing vergroot je zelfvertrouwen, waardoor je nog beter en gemotiveerder je werk doet. Voor onze vaste medewerkers werken we met individuele scholingsplannen. Wat wil jij leren? Wat zijn jouw sterke en zwakke punten? Waarin kun jij jezelf nog verbeteren? Bij DeZorgBV krijg je alle ruimte om – met jezelf als belangrijkste initiator – je kennis en kunde te vergroten. Zo blijf je groeien als mens en professional.

Positief en enthousiast


Mensen maken het verschil. Van arts tot ambulancemedewerker en van gipsverbandmeester tot verpleegkundige: onze professionals hebben echt plezier in hun werk. Daar selecteren wij op, zodat de klant beschikt over de leukste, positieve mensen. Samen bekijken we wat jou echt gelukkig maakt, zodat we je optimaal kunnen inzetten. Voor de een is dat een combinatie met lesgeven, voor de ander variatie in werkplek. Van het enthousiasme dat dit oplevert, heeft iedereen profijt: patiënt, collega én opdrachtgever. De winst voor jou? Je doet wat je écht leuk vindt en bent verzekerd van een positieve werksfeer en een prettige samenwerking. Als medewerker van DeZorgBV ben je trots op je werk en vertel je er met passie over. Je wilt anderen oprecht verder helpen. Je durft je mening te geven en ziet feedback als een uitnodiging om te groeien. Naast enthousiast ben je bescheiden, leergierig en sociaalvaardig. Je toont initiatief en zet ongevraagd een stapje extra. Positief denken en doen, dat is jouw kracht. Wie werkt voor DeZorgBV focust op oplossingen en denkt actief met de ander mee. Zo maken wij samen de zorg – en daarmee het leven van de patiënt – nog beter.

Betrokken


“Ik werk niet voor een baas, ik werk voor mijn vrienden.” Deze woorden van een medewerker kenmerken onze betrokkenheid. Dat gevoel oproepen en vasthouden, daar gaan we voor. Naast een goede financiële beloning, krijg je bij DeZorgBV volop aandacht en waardering. In de vorm van een geïnteresseerd telefoontje, een compliment of een leuke attentie. Heb je behoefte aan een verandering van rooster of een luisterend oor? Wij, Chris en Marcello, zijn er voor je. Zeker in de beginfase mag je rekenen op een actieve begeleiding. Bij DeZorgBV vind je geen kille kantoorgebouwen, wel volop huiselijkheid. Gesprekken houden we – soms letterlijk – aan de keukentafel. Wij zoeken en vinden de verbinding. Als medewerker voel je jezelf dan ook een gewaardeerd lid van DeZorgBV-familie. Het plezier dat dit oplevert, neem je mee naar de werkvloer. Je toont daar oprechte interesse in opdrachtgever en patiënt en leeft je in hun situatie in. Klaarstaan voor de ander en begripvol reageren, voor jou is het vanzelfsprekend. Waar wij trots op zijn? Dat onze medewerkers ook echt betrokken zijn bij ons. Door met ons mee te denken, helpen zij DeZorgBV weer verder vooruit.

Flexibiliteit

Hoogwaardige zorg leveren, door de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek in te zetten. Dat is waar DeZorgBV sterk in is. Het invullen van tijdelijke tekorten en ad-hocuitval bij onze opdrachtgevers vraagt om flexibiliteit. Schuiven in de planning, een dienst omgooien – we zijn er graag toe bereid om de klant uit de brand te helpen. Als medewerker ben jij daarin een belangrijke succesfactor. Onze mensen stellen zich dan ook flexibel op en zijn bereid een extra stap te zetten. Zo is de klant verzekerd van continuïteit en waarborgen wij samen een optimale zorg voor de patiënt. Wat daar ook aan bijdraagt: wij maken onze beloften waar, bij ons geldt ‘afspraak is afspraak’. Bovendien zijn we een toegankelijke organisatie met korte lijnen en een heldere communicatie. Natuurlijk mag jij als professional ook flexibiliteit van DeZorgBV verwachten. Wij bieden je volop vrijheid om je werk in te vullen zoals jij dat wilt. Je bepaalt zelf je vrije dagen, je functie (of combinatie van functies) en je werkbelasting. Wil je extra uren draaien om het daarna rustiger aan te doen? Veranderen van werkplek? Bij DeZorgBV kan het allemaal. Doordat wij meedenken met jou en jij meedenkt met ons, bereiken we samen de beste resultaten. En vooral ook veel werkplezier.
Chris Mes

"Ik ben inmiddels al 20 jaar werkzaam in de zorg. In Groningen ben ik begonnen aan de opleiding verpleegkunde. Welke ik vervolgens heb vervolgt in
Marcello Torrisi

"Ik ben al geruime tijd werkende in de zorg en heb daarbij veel verschillende werkvelden in de zorg mogen ontdekken. Om de drang naar nieuwe werkplekken