Home
DeZorgBV
Nieuws
Over ons
Werken bij
Kwaliteit
Contact
 
 

4 voordelen van werken bij een detacheringsbureau in de zorg

 
10 oktober 2019
Je zult vast wel eens gehoord hebben van het begrip detacheren. Dit betekent het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Maar wat zijn hier de voordelen van als zorgprofessional? Wij geven je 4 voordelen:

Proeven uit verschillende keukens

Als gedetacheerde krijg jij de kans om bij verschillende zorgorganisaties te werken. Zo ontwikkel je jezelf sneller dan in een vaste baan. Perfect voor als je nog niet precies weet welke zorgorganisatie jouw voorkeur heeft.

Persoonlijke begeleiding

Als zorgprofessional helpen wij jou vanaf het sollicitatiegesprek tot dat je weggaat. Dus vind je het leuk om veel te wisselen van werkplek? Of wil je juist een aantal maanden op een vaste afdeling werken? De keuze is aan jou! Wij denken mee met jouw wensen voor een carrière op maat. Ook als zzp’er of oproepkracht kun je rekenen op onze flexibiliteit door zelf je rooster te bepalen of bijvoorbeeld voor een combinatie van functies te kiezen.

Detacheren geeft vastigheid

Je zou het misschien niet denken, maar een detacheringscontract verschilt niet veel van een ‘normaal’ contract. Je hebt namelijk een maand opzegtermijn, wordt maandelijks uitbetaald en het contract houdt niet op wanneer een opdracht stopt.

Variërend werk

Je hoeft je als werknemer niet vast te leggen in de richting van kennis die je opdoet, en je wisselt regelmatig van werkzaamheden en omgeving. Zo voorkom je een dagelijkse sleur en ontmoet je veel mensen waar je elke dag weer van kunt leren.

Kortom, werken in de detachering zorgt er voor dat je ervaring opdoet bij verschillende organisaties. Je leert minstens zoveel (waarschijnlijk meer) als bij een vaste baan, je hebt afwisselend werk, persoonlijke begeleiding en goede arbeidsvoorwaarden.

Klinkt dit interessant voor jou? Neem dan contact met ons op!