Home
DeZorgBV
Nieuws
Over ons
Werken bij
Kwaliteit
Contact
 
 

Chris Mes

 
"Ik ben inmiddels al 20 jaar werkzaam in de zorg. In Groningen ben ik begonnen aan de opleiding verpleegkunde. Welke ik vervolgens heb vervolgt in Haarlem. Deze overstap heb ik gemaakt omdat ik graag in het ziekenhuis wilde werken en liever een werken/leren variant wilde doen ten opzichte van de dagopleiding. Ik heb tijdens mijn opleiding veel geleerd en veel ervaring opgedaan in het Spaarne Gasthuis. Deze opleiding heb ik met heel veel plezier afgerond. Na mijn Coronary Care opleiding heb ik gewerkt op de hartbewaking. Hierna ben ik bij de ambulance gaan werken in Den Haag. Naast werken in het ziekenhuis en op de ambulance, geef ik met veel plezier diverse scholingen en trainingen bij diverse instellingen en organisaties. De laatste 7 jaar heb ik hoofdzakelijk als ambulanceverpleegkundige gewerkt voor diverse uitzend-en detacheringsbureaus en als trainer instructeur. Dit deed ik de laatste jaren in de rol van opleidingscoördinator.

Na een aantal jaar in de randstad, ben ik uiteindelijk neergestreken in Zwaag. Waar ik woon met mijn mijn vrouw en dochters. Wat hobby betreft zeil ik al 20 jaar in wedstrijd verband op een skûtsje mee.

Veel geleerd en veel gedaan en dan nu een droom waarmaken: een eigen beleid kunnen maken. Onze visie uitdragen en bouwen aan een stabiele mooie organisatie.

Onze ervaring, het verschil”