Home
DeZorgBV
Nieuws
Over ons
Werken bij
Kwaliteit
Contact
 
 

Een kijkje in de wereld van een van onze werknemers!

 
23 mei 2019
Manon is 25 jaar en in augustus 2017 afgestudeerd als HBO- verpleegkundige aan de Hogeschool InHolland in Amsterdam. Vanaf haar derde schooljaar is ze de duale variant gaan studeren, waarbij ze studeren combineerde met werken. Ze werkte tijdens haar studie als leerling in het Spaarne Gasthuis. Na haar studie stroomde ze door als verpleegkundige en werkte ze nog een jaar op de afdeling ‘Chirurgie’. Vanaf september is ze als verpleegkundige het team van DeZorgBV komen versterken en is ze nog steeds helemaal op haar plek.

“Als verpleegkundige zorg je ervoor dat jij over de patiënten de nodige kennis hebt, zodat je de beste zorg kunt leveren. Denk hierbij aan het delen van medicatie, het meten van vitale functies en verbanden leggen tussen wat je ziet, meet en weet. Wat het werken als verpleegkundige leuk maakt is dat iedere patiënt anders is en je bij iedere patiënt anders te werk gaat.”

De vrijheid is een belangrijke reden geweest voor Manon om bij een detacheringsbureau te werken. “Door de vrijheid leer ik ontzettend veel en kan ik mezelf goed ontwikkelen. Hierdoor lever ik steeds betere kwaliteit van zorg, ben ik gemotiveerd en krijg ik meer zelfvertrouwen in mijn werk.”

Wat Manon zo aanspreekt aan DeZorgBV is het nauwe contact tussen werknemer en werkgever, de begeleiding en hulp die ze krijgt. “Ze luisteren echt naar mijn behoeftes en het voelt alsof alles mogelijk is. Als ik mijn voorkeur aangeef houden ze daar zoveel mogelijk rekening mee. Daarnaast zijn we nu aan het kijken of ik mij nog verder kan ontwikkelen en mij eventueel kan specialiseren als verpleegkundige, het is erg fijn dat DeZorgBV hierachter staat en mij hierbij helpt.”

Wij zijn blij dat Manon plezier haalt uit haar werk en we haar kunnen helpen met het achtervolgen van haar dromen. Manon, you go girl!

Wil jij ook werken bij DeZorgBV? Neem dan contact met ons op!