Home
DeZorgBV
Nieuws
Over ons
Werken bij
Kwaliteit
Contact
 
 

Het keukentafel-model

 
13 juni 2019
Ik ben Annemieke Groenendijk en ik werk momenteel als ambulanceverpleegkundige en docent verpleegkunde bij DeZorgBV. Ik ben 47 jaar en vanaf mijn 22e al verpleegkundige. Vanuit werken in het ziekenhuis op de IC/CC heb ik gekozen voor het ambulance vak en ik ben vooral gedetacheerd werkzaam bij de Veiligheidsregio Gelderland Zuid. Daarnaast werk ik momenteel nog 2 dagen in de week als docent op ROC Landstede te Harderwijk. De flexibiliteit die werken bij de Zorg BV met zich meebrengt, maakt dat ik deze keuzes kan maken!

Wij hanteren bij DeZorgBV het keukentafel-model. Dit staat voor informeel, terloops, laagdrempelig, vriendschappelijk,  gezellig, verbindend en gelijkwaardig. Volgens dit principe gaan wij binnen DeZorgBV te werk en dat is dus precies waarom werken voor DeZorgBV mij zo aanspreekt. 

Aan de keukentafel wordt ook vaak het meeste werk verzet: we kennen vast allemaal de reclame nog wel van de garnalenpellers uit Volendam. Type: niet lullen maar pellen (voor de geïnteresseerden onder ons:
). De keukentafel leent zich dan ook voor de meest uiteenlopende zaken: gesprekken voeren, huiswerk maken, puzzelen, computeren, ga zo maar door. Maar ook feesten zoals kerst, oud en nieuw en Pasen centreren zich vaak rondom de keukentafel, alwaar dan onder het mom van een hapje en een drankje waar iedereen uiteindelijk met de broeksknoop, los uitbuikend en achteroverhangend, compleet verzadigd, op de keukenstoel eindigt.

Korte lijnen en een goed onderling contact verbinden ons met elkaar. Daar profiteren we natuurlijk zelf van, maar ook de opdrachtgever is hierbij gebaat: hij weet snel waar hij aan toe is.  In goede onderlinge harmonie kan en mag de opdrachtgever zelf met de betreffende medewerker afspraken maken over diensten, detachering, vakanties etc. Voor beide partijen prettig. Ik als werknemer behoud daarmee een hoge mate van zelfstandigheid, iets wat voor mij persoonlijk heel belangrijk is.

Kortom: het moge duidelijk zijn dat ik met veel enthousiasme deel ben geworden van DeZorgBV-familie.

Wil jij ook werken bij DeZorgBV? Neem dan contact met ons op.