Home
DeZorgBV
Nieuws
Over ons
Werken bij
Kwaliteit
Contact
 
 

Kwaliteitswaarborging

 
De ZorgBV heeft als belangrijkste oogpunt het leveren van kwalitatief goed personeel en deze te waarborgen voor zichzelf en de opdrachtgevers. Wij hebben een kritisch beleid en zien streng toe op incomplete portfolio’s. 

We werken aan ict technische oplossing om dit zowel voor medewerkers als voor onze opdrachtgevers, eenvoudig, compleet en inzichtelijk te maken. Hierdoor krijgen wij een tijdige alarmering bij verlopen bekwaamheidsverklaringen, diploma’s of overige aan datum onderhevige formulieren zoals rijbewijzen inentingen e.d. We controleren ook altijd alle big registraties op geldigheid en beperkingen. Beroeps specifieke diploma’s dienen aangeleverd te worden met relevante bij-en nascholingen.

Net als bij concurrerende bureaus maken wij gebruik van een drietal type medewerkers. De ‘vaste medewerker’, de ‘oproepkracht’ en de ‘zelfstandige zonder personeel’. Voor ieder type geldt dat de medewerker pas wordt ingezet bij een volledig portfolio.

Voor de groep zelfstandige zonder personeel raden we een lidmaatschap van het beroepsregister V&NV ten strengste aan. Hierbij vragen we om een jaarlijkse uitdraai.

Voor de oproepkrachten geldt ook een jaarlijkse aanlevering van genoten scholingen. Bij een verlopen bekwaamheidsverklaring, dient deze opnieuw te worden aangeleverd.

Uiteraard hebben wij ook een medisch manager aangesteld die kritisch meekijkt naar de portfolio’s en ons scholingsbeleid. Ook is zij lid is van de NVMMA.

Ook aan keurmerken geen gebrek, zo hebben wij met succes de audit doorlopen van de SNA en de ABU.