Home
DeZorgBV
Nieuws
Over ons
Werken bij
Kwaliteit
Contact
 
 

Marcello Torrisi

 
"Ik ben al geruime tijd werkende in de zorg en heb daarbij veel verschillende werkvelden in de zorg mogen ontdekken. Om de drang naar nieuwe werkplekken en nieuwe ervaringen een vorm te kunnen gaan geven, ben ik in 2005 voor verschillende uitzendbureaus gaan werken.

Deze manier van werken is echt wat voor mij, de grote diversiteit aan werkplekken met steeds weer nieuwe collega’s vormen voor mij steeds weer een nieuwe uitdaging. Ik weet daardoor ook als geen ander wat de voor- maar zeker ook wat de nadelen zijn om via een detacheringsbureau te werken.

Bij mijn laatste werkgever kreeg ik de kans om een kwaliteit te ontwikkelen waarvan ik niet wist dat ik die bezat, namelijk ondernemerschap. Dit heeft mij uiteindelijk gebracht op het punt waar ik nu sta, een eigen bedrijf waar ik mijn ervaring in de zorg en het werken via detacheringsbureau’s kan combineren en daarbij ondernemend bezig kan zijn.Mijn kernwaarden zijn: persoonlijke aandacht geven en een betrouwbare partner zijn voor iedereen die met ons bedrijf te maken heeft.

Ik wil een mooi bedrijf neerzetten, waar mensen respect voor elkaars mogelijkheden maar ook voor onmogelijkheden hebben. En bedrijf waar je je thuis voelt en trots op bent!"