De coach voor zorgprofessionals

Hanneke ter Beek

Mijn naam is Hanneke ter Beek, coach voor zorgprofessionals. Naast mijn werk als (team)coach en EMDR therapeut sta ik ook elke week met mijn voeten in de zorgklei. In 1985 ben ik begonnen als A-verpleegkundige. Na verschillende afdelingen waaronder CCU en SEH werk ik nu alweer ruim 18 jaar als ambulanceverpleegkundige. Omdat ik leren en ontwikkelen leuk vind heb ik naast verschillende nevenfuncties op de ambulance ‘toegepaste psychologie’ en ‘learning en development in organisations’ gestudeerd. Dit bij elkaar maakt een leuke combinatie om te kunnen bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van zorgprofessionals en aan teamopbouw. Mocht ik iets voor jou of voor jouw team kunnen betekenen bel me dan gerust om daar eens over te sparren. 

Je kunt me benaderen voor:

Personal coaching

Support on the job

Vragen rond praktijkbegeleiding

Intervisiecoaching/training

Vragen rond beroepsgerelateerd trauma

Trainingen met als thema: communicatie, intervisie, collegiale ondersteuning

Teambuilding

Opleidingsgerelateerde vragen of behoefte om daarover te sparren

Advies bij ‘moeilijke’ gesprekken

ik ben te bereiken op telefoon: 06-41133183 en voor meer informatie: www.mindandmorecoaching.nl