Onze ervaring maakt het verschil

Zorgen wij goed voor jou

In deze tijd vol uitdagingen en werkdruk wordt er veel van ons gevraagd, maar ook onder normale omstandigheden zijn wij er voor iedereen die daar behoefte aan heeft door een luisterend oor te bieden aan al onze medewerkers. Mede dankzij jullie inzichten en feedback kunnen wij zorgdragen dat iedereen zich thuis blijft voelen en we als ZORGBV-team blijven groeien.

Vrijheid

Dit jaar is het precies 75 jaar geleden dat de tweede wereldoorlog ten einde kwam. De geallieerden hebben in 1945 de Nederlanders bevrijd uit de handen van NAZI Duitsland. 2020 zou dus een jaar moeten worden waarbij we extra stil zouden moeten staan bij onze alledaagse beleving van vrijheid in een feestelijke stemming.

Helaas lijkt het tegenovergestelde het geval: door het COVID 19 virus leek iedereen juist in of aan het huis gekluisterd te zijn en er wordt geen enkel feestje uitbundig gevierd. De journaals bestonden in maart-april en mei vooral uit zorgelijke cijfers van het aantal IC opnames en overledenen ten gevolge van dit virus. Mensen gingen hamsteren en er was zelfs sprake van een enkel handgemeen omwille van toiletpapier.

De scholen werden gesloten en samenscholingen werden verboden. De jongere van nu voelt zich opgesloten en geïsoleerd. Studenten van de middelbare school hoefden geen centraal examen af te leggen, maar hebben ook geen eindexamenfeest gevierd.

Read More

Keep it cool

In augustus werd het deze zomer opnieuw zeer warm, met vanaf 5 augustus een hittegolf die tot de 18e zou duren. Er waren acht opeenvolgende dagen waarbij de maximumtemperatuur in De Bilt boven de 30,0 C lag, dat was sinds het begin van de regelmatige waarnemingen nog niet eerder voorgekomen.
Ook de nachten waren uitzonderlijk warm, waarbij op drie dagen de minimumtemperatuur in De Bilt iet onder de 20,0 C kwam. Tijd voor een lekker koel ijsje op het werk!

Aan het laden...
de voordelen van dezorgbv
  • Met onze handige ZORGBV plannings-app heb je zelf overzicht in de openstaande diensten en de regie over je werktijden.

  • DEZORGBV draagt bij aan jouw gewenste ontwikkeling en het up-to-date blijven binnen jouw vakgebied.

  • Als ZORGBV professional verdien je meer dan het gemiddelde van cao-ziekenhuizen en cao-ambulancediensten.

  • Bij DEZORGBV is het tevens mogelijk om op detacheringsbasis te werken.


wil je op de hoogte blijven van dezorgbv vacatures
en ons laatste nieuws? volg ons op

LinkedIn
Facebook