Marcello Torrisi | Algemeen Directeur
“Zelfstandige professionals doen vaak een stapje extra”
Marcello heeft zelf ruime ervaring als ambulanceverpleegkundige. Daarnaast ontdekte hij de waardevolle bijkomstigheden van het werken als uitzendkracht. Uiteindelijk lonkte voor hem een nieuwe uitdaging als ondernemer in de zorg waar al zijn kwaliteiten aan bod komen. Een menselijke en flexibele organisatie is volgens Marcello het fundament om mensen een aantrekkelijke en uitdagende carrière in de zorg te bieden. Hij geeft zijn medewerkers dan ook graag persoonlijke aandacht en streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die met DEZORGBV te maken heeft. Dat betekent respect voor elkaars mogelijkheden en onmogelijk- heden, maar bovenal is DEZORGBV een organisatie waar een goede zorgprofessional zich thuis zal voelen.

Chris Mes | Commercieel Directeur

“We weten hoe het werkt en begrijpen wat er nodig is”

Chris heeft een brede achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen en op de ambulance. Ook werkte hij voor uitzend- en detacheringsbureaus in de rol van opleidingscoördinator. Tijdens zijn loopbaan ondervond hij als geen ander het belang om als goed opgeleide professional snel te kunnen worden ingezet op de juiste plek. Volgens Chris is het een voldongen feit: Ervaring
maakt het verschil! Zo ontstond geleidelijk de wens bij Chris om zijn visie over zorgbeleid verder uit te dragen en te bouwen aan een mooie stabiele organisatie. Bij DEZORGBV kan hij dit dagelijks waarmaken.

Onze ervaring maakt het verschil
de voordelen van dezorgbv
  • Met onze handige ZORGBV plannings-app heb je zelf overzicht in de openstaande diensten en de regie over je werktijden.

  • DEZORGBV draagt bij aan jouw gewenste ontwikkeling en het up-to-date blijven binnen jouw vakgebied.

  • Als ZORGBV professional verdien je meer dan het gemiddelde van cao-ziekenhuizen en cao-ambulancediensten.

  • Bij DEZORGBV is het tevens mogelijk om op detacheringsbasis te werken.


wil je op de hoogte blijven van dezorgbv vacatures
en ons laatste nieuws? volg ons op

LinkedIn
Facebook