Marcello Torrisi - DEZORGBV
Marcello Torrisi | Algemeen Directeur
“Zelfstandige professionals doen vaak een stapje extra”
Marcello heeft zelf ruime ervaring als ambulanceverpleegkundige. Daarnaast ontdekte hij de waardevolle bijkomstigheden van het werken als uitzendkracht. Uiteindelijk lonkte voor hem een nieuwe uitdaging als ondernemer in de zorg waar al zijn kwaliteiten aan bod komen. Een menselijke en flexibele organisatie is volgens Marcello het fundament om mensen een aantrekkelijke en uitdagende carrière in de zorg te bieden. Hij geeft zijn medewerkers dan ook graag persoonlijke aandacht en streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die met DEZORGBV te maken heeft. Dat betekent respect voor elkaars mogelijkheden en onmogelijk- heden, maar bovenal is DEZORGBV een organisatie waar een goede zorgprofessional zich thuis zal voelen.

Ron van Boven | Commercieel Directeur

Voor elke opdrachtgever de juiste oplossing en voor elke professional hun droombaan 

Ron heeft een energieke creatieve geest, die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als klein kind dacht hij al buiten de kaders, als commercieel directeur bij DEZORGBV is dit nu zijn vak. Vanuit een van zijn eerste commerciële banen, waar hij vooral sprak met leidinggevende en werknemers, is het idee ontstaan om iets te gaan doen in de arbeidsbemiddeling en is bij in de wereld van de zorgdetachering terechtgekomen. Inmiddels ziet hij zichzelf als een echte ‘Werkgeluk-deskundige’ met een flexibel netwerk van zorgprofessionals. Voor elke opdrachtgever de juiste oplossing en voor elke professional hun droombaan.

Marcello Torrisi - DEZORGBV

Helma Torrisi - Smits | Chief Happiness Officer

“Iedereen net dat stukje extra aandacht

Helma vervult op het kantoor van DEZORGBV de rol van CHO (Chief Happiness Officer). De naam zegt het al, Helma zorgt voor het werkgeluk van medewerkers. Haar passie is het naar het zin maken van mensen. Dit uit zich in de vorm van een bloemetje, kaartje, belletje, zowel zakelijk als privé, in lief en leed. Iedereen net dat stukje extra aandacht. Het creëren van een fijne werkplek waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn. Dit doet ze door zich toegankelijk op te stellen naar het personeel. Naast haar werk als ambulance verpleegkundige bij de AA is ze ook de BOT-medewerker voor het team van DEZORGBV, begeleidt ze het ziekteverzuim en houdt ze zich bezig met social media.

Onze ervaring maakt het verschil
de voordelen van dezorgbv
  • Met onze handige ZORGBV plannings-app heb je zelf overzicht in de openstaande diensten en de regie over je werktijden.

  • DEZORGBV draagt bij aan jouw gewenste ontwikkeling en het up-to-date blijven binnen jouw vakgebied.

  • Als ZORGBV professional verdien je meer dan het gemiddelde van cao-ziekenhuizen en cao-ambulancediensten.

  • Bij DEZORGBV is het tevens mogelijk om op detacheringsbasis te werken.


wil je op de hoogte blijven van dezorgbv vacatures
en ons laatste nieuws? volg ons op

LinkedIn
Facebook