Verpleegkundige ouderenzorg MBO, HBO intramuraal en extramuraal

Introductie

Hou jij ervan om jezelf en je collega’s uit te dagen, opvallende situaties snel en adequaat te signaleren en ben je cliëntgericht?. Heb jij precies helder welke ondersteuning er op welk moment nodig is. Dan kan de thuiszorg helemaal jouw ding zijn! Je kunt jezelf goed positioneren in een zelfsturend team? Je bent een teamspeler en gaat voor je collega’s door het vuur, samen lossen jullie alle uitdagingen tijdens een dienst samen op. Je werkt dan zelfstandig in een klein en hecht team en zelfredzaamheid van de cliënt staat bij jou op nummer één!

Ben je meer gericht op een vaste werkplek, ben je flexibel in je werk en droom je van het werken in een intramurale setting. Dan hebben we mooie mogelijkheden in het verpleeghuis, wijkzorgcentrum of kleinschalig wonen. Hierbij richt je je op de bewoners en sta je voor de beste zorg voor hen. Je bent flexibel, bent bereid om alle diensten te draaien en hebt ervaring met het werken met zorgleefplannen en het coördineren van de juiste zorg.

Organisatie

Bij DeZorgBV weten wij als geen ander wat jij als gedreven verpleegkundige nodig hebt om te blijven groeien als professional. Wij bieden persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en tal van ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen academie. Maar er is ook persoonlijke aandacht voor jou in een fijne cultuur en een dynamische omgeving. 

Wat verwachten we van jou?

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-V of HBO-V en bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent professioneel en hebt altijd aandacht voor de cliënt en de bijbehorende kwaliteit van zorg;
  • Je bent oplossingsgericht en je weet je eigen rol te pakken;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in de cao VVT FWG 45 / 50 (max. € 3264,29 / € 3707,64 bruto per maand bij 36 uur per week);
  • Een jaarcontract bij DeZorgBV met de intentie tot overname door de opdrachtgever;
  • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto (als projectverpleegkundige)
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, en een eindejaarsuitkering.