"Hoogwaardige zorg leveren, door de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek in te plaatsen. Dat is waar DEZORGBV sterk in is. Wij maken onze beloften waar want bij ons geldt ‘afspraak is afspraak’ . Wij zijn een toegankelijke organisatie met korte lijnen en een heldere communicatie"

Voor de medewerker

Het invullen van tijdelijke tekorten en ad-hoc uitval bij onze opdrachtgevers vraagt om flexibiliteit. Als medewerker ben jij daarin een belangrijke succesfactor. Onze mensen hebben plezier in hun werk, stellen zich flexibel op en zijn bereid tot dat stapje extra. Zo is de klant verzekerd van continuïteit en waarborgen wij samen een optimale zorg voor de patiënt. Als professional mag jij ook flexibiliteit van DEZORGBV verwachten. Wij bieden jou volop vrijheid om je werk in te vullen zoals jij dat wilt.  Je bepaalt bij ons zelf je vrije dagen, je werkbelasting, je functie of een combinatie van functies. Wil je extra uren draaien om het daarna rustiger aan te doen? Veranderen van werkplek? Bij DEZORGBV kan het allemaal. Doordat wij met jou meedenken en jij met ons, bereiken we samen de beste resultaten.

Voor de (inlener/) opdrachtgever

Wij leveren hoogwaardige zorg door de juiste mensen op de juiste plek te leveren. Dat is waar deZORGBV sterk in is. We verzekeren de klant continuïteit en waarborgen samen een optimale zorg voor de patiënt. We willen de echte professionals bij jullie kunnen plaatsen die flexibel zijn en goed zijn in hun vak. Wij zijn een toegankelijke organisatie met korte lijnen en heldere communicatie. Door onze samenwerking met DMG kunnen wij de klant nog beter van dienst zijn.  Gezamenlijk hebben we een grote pool van professionals, waarmee we een breed scala van personeelsproblemen kunnen oplossen. Doordat we met de klanten meedenken en de klanten met ons, bereiken we samen de beste resultaten.

PAST DEZE CULTUUR BIJ JOU EN SPREEKT DEZE MANIER VAN WERKEN JOU AAN?
NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

gecertificeerd

DEZORGBV waarborgt kwalitatief goed personeel. Dat houdt natuurlijk in dat wij scherp toezien op bekwaamheidsverklaringen, VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag), diploma’s, rijbewijzen, inentingen, BIG registraties en specifieke diploma’s met relevante bij-en nascholingen.
Image
Image
Image
Image

Voor ieder type medewerker, vast-oproep-zzp geldt dat deze pas door ons kan worden ingezet bij een volledig portfolio. Oproepkrachten dienen jaarlijks bewijs van genoten scholingen te overleggen. Wanneer een bekwaamheidsverklaring verloopt, dient deze opnieuw te worden aangeleverd.

Onze medisch manager (lid van de NVMMA) bekijkt alle portfolio’s alsmede ons scholingsbeleid. DEZORGBV voldoet aan alle keurmerken en heeft met succes de audit SNA en ABU doorlopen.

de voordelen van dezorgbv
  • Met onze handige ZORGBV plannings-app heb je zelf overzicht in de openstaande diensten en de regie over je werktijden.

  • DEZORGBV draagt bij aan jouw gewenste ontwikkeling en het up-to-date blijven binnen jouw vakgebied.

  • Als ZORGBV professional verdien je meer dan het gemiddelde van cao-ziekenhuizen en cao-ambulancediensten.

  • Bij DEZORGBV is het tevens mogelijk om op detacheringsbasis te werken.


wil je op de hoogte blijven van dezorgbv vacatures
en ons laatste nieuws? volg ons op

LinkedIn
Facebook