Zorg adviseur/consulent GGZ

Introductie

Streef jij er naar om je cliënten zo veel mogelijk het leven te laten leiden zoals ze dat zelf het liefste zouden willen? En de zorg te ontvangen die het beste bij ze past? Kun je daarnaast ook kritische zijn en advies geven. Dan is dit een mooie inhoudelijke baan waar je niet direct meer actief zult zijn in de directe zorg. Maar wel bezig bent met de kwaliteit van zorg.

Als adviseur/consulent heb je een belangrijke rol in de cliëntondersteuning van mensen met een persoonsgebonden budget. Voor een gedeelte voer je gesprekken bij de mensen thuis. Dit doe je om te toetsen de cliënt bewust en bekwaam is om een PGB te beheren en zich voldoende georiënteerd heeft op zijn of haar mogelijkheden en behoefte in zorg.

Organisatie

Bij DeZorgBV weten wij als geen ander wat jij als gedreven verpleegkundige nodig hebt om te blijven groeien als professional. Wij bieden persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en tal van ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen academie. Maar er is ook persoonlijke aandacht voor jou in een fijne cultuur en een dynamische omgeving. 

Wat verwachten we van jou?

Wie ben jij;

  • Als je al zorginhoudelijke kennis hebt m.b.t. tot  wet de langdurige zorg (Wlz) En al kennis hebt van de PGB regelgeving en zorg in natura dan is dit een pré
  • Ervaring met zakelijk face-to-face klantcontact. Je kent verschillende gesprektechnieken en kan deze situationeel toepassen in deze specifieke doelgroep
  • Medische achtergrond (indicatiestelling, verzorgende/verpleegkundige, etc) 
  • In bezit van een rijbewijs B en eventueel eigen vervoer 

Wat wij je bieden;

  • De functie is voor 34 uur/week. (32 bespreekbaar en de 34 ook te werken in 4 dagen) 
  • De startdatum is zsm en de functie is ingeschaald tussen de € 2.679,- en max € 3.694,-
  • Als adviseur/consulent werk je voornamelijk in je eigen regio. Dit kan zijn op locatie of bij de klant thuis (nu vooral vanuit huis en gaan de gesprekken via beeldbellen/telefoon)
  • Eventueel de beschikking over een auto van de zaak (in overleg)

Eis: de functie is in het Westen van Nederland omgeving Amsterdam/Rotterdam)